Virksomheds Profil

Kalle Nordic ApS er et 100% ejet datterselskab under Kalle GmbH specialiseret i at producere kunsttarme til levnedsmiddelindustrien kendt som NALO tarme. Endvidere tilbyder Kalle Nordic ApS konverterings kapacitet og teknologi, lagerservice, og logistikekspertise, hvor kunderne bl.a. via web altid har seneste lagerstatus med kundens egne varenumre.

Kalle Nordic ApS er centralt placeret i Aalborg, hvorfra vi varetager interesser i hele Norden. Kalle Nordic ApS er et datterselskab under Kalle GmbH koncernen, en tysk koncern som siden 1929 har specialiseret sig i at producere kunsttarme til fødevare industrien.

KALLE producerer i dag over 10.000 forskellige artikler, fortrinsvis i materialerne viskose, polymer og tekstil som forhandles til slagteriindustrien over hele verden. En stor del af produkterne er specialfremstillet og konverteret til bestemte formål og derfor udviklet i partnerskab med kunderne. Formål som f.eks. kræver specielle farver, imprægneringer, designs, tryk og andre specielle egenskaber.
 
Histrorie
Kalle GmbH var ejet af Hoechst AG fra 1924 frem til 1997, hvor en række medarbejdere sammen med en Capitalfond købte virksomheden. Med dette management-buy-out tog Kalle GmbH et skarpt sving fra at være produktorienteret til at være mere markedsorienteret.

Kalle har produktion i Tyskland, og vores produkter og services er baseret på den stolte tyske pølsetradition og knowhow. NALO er er kendt varemærke siden første i 60'erne. Kalle GmbH har inden for de sidste år etableret mange nye datterselskaber, således at vi i år 2013 havde i alt 10 datterselskaber World Wide.

KALLE koncernen beskæftiger i alt ca. 1.700 mennesker World Wide og omsætter årligt for ca. 250 mio. Euro.